base target='_blank'/> Coretan Seorang Budak Bawah Umur: Hari Istimewa ^^,
-->

Don't Click it

Hari Istimewa ^^,

Assalamualikum ^^

Hari nie , Nanie nak balik kampung dah .. Sebab Nanie na raya dekad kampung , dekad bandar mana syokk ! Ta syok langsung -,- Bab nie paling Nanie suka nie , HAHA balik kampung awall ! Mwahaha .. Orang kata Hari  Raya Aidilfitri nie , untuk meraikan yang kita berjaya mengawal nafsu , Heee ~ Kalau korang beraya .. mesti ade family kan ? Ayah Nanie pun baru balik dari Dubaii , HAHA bagusbagus .. Semua family Nanie ada . Korang ? Mesti ade gak kankan ? Tapi , Ada sorang kawan nanie nie Nanie ta na gitau nama dia , takut dia sedih . Ayah dia baru meninggal semalam , Nanie degn member2 yang lain pun terkilan gak , Sebab ayah dia ta sempat nak berbuka puasa . Sedih kan ? Sepatut nya Nanie na tulis pasal nie semalam .. Tapi , disebabkan terlampau sediih .. Nanie ta jadi na tulis , Hee tu yang baru nak tulis hari nie , Kalau bagi dia , mesti raya tahun nie ta meriah tanpa ayah dia , Dia baru nak bagi result dia dekad ayah .. Tapi , Kalau Nanie mesti dah meraung dah ..! Okay , pekata kita sedekah - kan Al Fatihah and doakan ayah dia ditempatkan di kalagn orang yang beriman dan beramal soleh ... Al Fatihah ...
Nanie harap dia and adikadik dia dapat jalani hidup macam biasa .. 

0 Says That Imma Kaito's Girlfriend:

Post a Comment