base target='_blank'/> Coretan Seorang Budak Bawah Umur: August 2011
-->

Don't Click it

Hari Istimewa ^^,

Assalamualikum ^^

Hari nie , Nanie nak balik kampung dah .. Sebab Nanie na raya dekad kampung , dekad bandar mana syokk ! Ta syok langsung -,- Bab nie paling Nanie suka nie , HAHA balik kampung awall ! Mwahaha .. Orang kata Hari  Raya Aidilfitri nie , untuk meraikan yang kita berjaya mengawal nafsu , Heee ~ Kalau korang beraya .. mesti ade family kan ? Ayah Nanie pun baru balik dari Dubaii , HAHA bagusbagus .. Semua family Nanie ada . Korang ? Mesti ade gak kankan ? Tapi , Ada sorang kawan nanie nie Nanie ta na gitau nama dia , takut dia sedih . Ayah dia baru meninggal semalam , Nanie degn member2 yang lain pun terkilan gak , Sebab ayah dia ta sempat nak berbuka puasa . Sedih kan ? Sepatut nya Nanie na tulis pasal nie semalam .. Tapi , disebabkan terlampau sediih .. Nanie ta jadi na tulis , Hee tu yang baru nak tulis hari nie , Kalau bagi dia , mesti raya tahun nie ta meriah tanpa ayah dia , Dia baru nak bagi result dia dekad ayah .. Tapi , Kalau Nanie mesti dah meraung dah ..! Okay , pekata kita sedekah - kan Al Fatihah and doakan ayah dia ditempatkan di kalagn orang yang beriman dan beramal soleh ... Al Fatihah ...
Nanie harap dia and adikadik dia dapat jalani hidup macam biasa .. 

Niat Mu Tak Kesampaian ?

Assalamualaikum :')

Hari nie , Ade budak tak tahu malu .. Ngaku dia suka member aku , Ahh ? Dia tipu ke ? Kelentong kitorang je lebihh ..
Pijakkan kaki bagai tak terasa , setiap kali ku ternampak dia tersenyum mesra dekad member aku  , tapi dia masih ta berani lagi menghampiri BFF aku  , jantung BFF tergendala , kerana hati dia ..berkata kata ' jgn terkena untuk kali kedua '
akan sengsara , bukan niat BFF ta na degn kau , cuma diri dia ta sanggup terluka , dulu percaya sangat kat BF dia , sampai dia jadi mangsa , Fobia dia dibuadnye T^T . Kau datang tawarkan segala , Bulan dan bintang .. seluruh angkasa ? Tapi dia masih ragu ragu doee ... Entah bila akan datang percaya tuu semula :)
Kesian kau eh ? HAHA please try later ~

Malu ? Aduhhh !

Assalamualaikum ^^

OkayKay , hari ni aku dimalukan oleh BFF aku , tapi dia ta sengaja , aku maafkan kau yee ,
HAHA cerita dia macam nie sebenarnye , Aku kan sekolah agama , mesti lah ade sesi solat ! SOLAT TIANG AGAMA ! #Amik kau kene ceramah . Pastu , masa na start solat , Aku seperti biasa akan duduk di saf belakang sekali supaya budak budak lelaki ta nampak , Tapi disebabkan saf depan kosong , aku dgn member2 aku duduk situ #Sebenarnye takut cikgu marah -,- Then , Dia duduk saf belakang sekali , Aku ? Start ahh , Aku cakap dalam hati " Aduyaii asal lah kau duduk belakang ? " Aku memang gilagila ta suka dia duduk belakang , Okay solat dah start , masa tu aku dah ta fikir pape , Bila habis solat ...

Nana : Wehh Hannani ,
Aku : Asal ?
Nana : Tadi , bukan member2 dia duduk belakang ke ?
Aku : Entah , asal tanya aku ?
Nana : Sebab diorang dah duduksaf depan !
Aku : Ye ke ? 

Masa tuu , budak perempuan tgh lipat kain telekung , Semua berdiri , kalau duduk kan susah nak lipat telekung tuu , Aku pun berdiri lah , Amik kesempatan nii tengok macam mana diorang boleh melompat sejauh tuu .Aku pun buad pandagn seluas nye , sekali nengok dah nampak dia dekad mana , 
Then member dia , a.k.a BFF aku gax , Dia nampak aku tengok DUTTTTTT .. Dia pun , usik usik lah orang tadi tuu .. Then dia nengok aku gilagila lama lah wehh , muka dah merahh ! Stop pandagn doee , member2 aku yang lain pun 2x5 je pergi suruh aku nengok dia , Gila maluu .. Nasib baik masa tu semua orang tengh bising .. Ngee ~ Heheheee

Dari orang yang menangung malu pada tengah hari tadi ^^

Berlakon ? Bolehkah aku ?

Assalamualaikum ^^

Hari nie , macam biasa .. pergi sekolah , Tapi paling syok bila masa KajianTempatan ! Weee ~ Cikgu tengah cari pelakon tuu , Ngee ~ Ala takat berlakon atas pentas SRAI BBB je , Hee ~ Mula mula cikgu cari orang yang mula blur , Then alim .. 

Semua orang : Hannan cikgu ! Dia boleh bawak watak tu ! ^^
Cikgu : Cikgu pun rasa Hannan sesuai ..
Cikgu : Okay , sekarang cikgu cari seorang remaja perempuan yang agak rock -.-
Semua Orang : Hannani cikguu ! 
Aku : Amboii mulut korang , aku sumbat popia kang , Batal puasa -,-
Cikgu : Saya pun rasa Hannani sesuai ..
Aku : Aduyyaii , Cikgu remaja tu pakai baju apa ?
Cikgu : Pakai baju sendat sendat , pakai seluar jeans , Pakai rambut palsuu .
Aku : Ta jadi lah cikgu , Tape lah cikgu , Teruskan ..
Cikgu : Cikgu nak cari , Remaja penagih dadah , dan seorang remaja mengandung ,
Semua Orang : Apa nii cikguu ? watak jahatjahat je ~
Cikgu : Nanti bila dah siap jalan cerita kamu akan tau cerita dia :)

Then , Hannan pun buad demo muka blur .. Tapi dia tu susah doe , Orang gelak , dia pun join gelak sekali , memang buang masa gilagila lah wehh . Lepas tu ,

Cikgu : Suara kene besar !
Semua Orang : Hannani cikguu !
Aku : Tau lah suara aku nii .......
Cikgu : Takkan dia na bawak dua watak sekali gus ?
Aku : Saya nak yang muka blur tuu cikguu ! Saya ta na remaja tadi .. Huhuhu ...
Cikgu : Okay .

Blablabla , kitorang buang masa , Then cikgu kata , ' Cepat lah , awak semua ni buang masa lah'
Aduyy , habis lah .. Lepas tu , semua jadi serius .. Hee ~


Dari  BAKAL pelakon yang  akan terkenal ,

Awakk ..

Assalamualaikum =/

Haihh .. nak menaip pun susah , rasa macam na cepat cepat je taip .. Sebenarnye kan awakkk , Saya suka sangat degn awak , Tapi .. awak selalu sakit kan hati saya , sampai hati awak kan ? Saya sedar siapa saya , saya ta secantik member saya yang awak suka tu , Kalau awak harap saya jadi macam member saya tu , awak berhenti dari mengharap je lah wakk , Sebab saya ta boleh jadi macam dia ! Saya kene jadi diri sendiri , ORIGINAL is better than COPYCAT ! DUlu , kalau saya tanya awak ,awak sayang saya ke tak , mesti  awak  jawab degn yakin . Yang awak sayang saya , Sekarang ? Harapan je lah kalau awak na cakap camtu dekad saya .. Sakit hati saya awak , Sanggup awak buang saya jauh jauh kann ? Tape lah awak .. kita tade jodoh -.- 
Dulu .. Kalau saya nak offline dari FB , awak mesti cakap ' Good Night ' Sekarang ? Awak cakap BYE .. tu je ? Patah hati saya awakk ! Kalau awak nak tahu , saya jeles degn BFF saya sendiri .. BF dia sayang sangat sangat dekad dia , sampai ta na lepas kan langsung BFF saya tuu ! Sya rasa saya nak jadi macam BFF saya tu .. untunglah dia , ada orang sayangg , Lain lah saya :) . Saya rindu sangat awak txt saya , Saya rindu nak degr ring tone 'Perfect Two' Saya sedar , Dulu saya egoo .. Kalau awak txt saya .. Saya jawab 'HMMM' je kan ? Sekarang baru saya nak harap awak txt saya ? Just forget it lah stupid Dulu .. Awak selalu mintak link blog saya .. Awak kata awak nak baca .. Sekarang , chat dgn saya pun ta sampai 10 minit , Dulu .. Kalau main SMS , mesti awak mula dulu kan ? Sekarang ? Ta payah cerita ,, dah terbalik dah .. T^T
I think if you just hold me again , Everything was going okay . But it totally WRONG ! Semua salahh , But together we can be alright ~ Cause when it get dark and it get cold we hold each other till we see the sunlight 
So if you just hold me AGAIN ! i promise i do all i can ~ Oh the night is getting darker , but you never come to hold me T.T Macam apa je saya tunggu awak balas SMS saya .. rupanya .. Saya sedar sampai Ramadhan tahun depan pun awak takkan balass ! Masa dulu kita suai kenal .. kita jadi BFF dulu kan ? Kita selalu main tukar tukar lagu , Sya bagi lagu saya , awak bagi lagu awak .. Awak ingat tak , dulu ... Awak bagi saya lagu 'Just The Way You Are' Saya pulak .. Bagi awak lagu 'Hold My Hand - MJ' Awak bagi saya lagu tu .. Sebab awak kata , awak ta kisah kawan awak macam mana , asal kan Saya baik degn awak kan ? Awak kata kalau orang baik degn awak .. Awak baik degn dia , Tapi saya ? Did i pissed you off ? If i did that . I'm really sorry , Awak memang sengaja nak nengok saya merana kan ? Bagus lah awak niii :)
Janji awak degn saya SEMUA PALSU ! Fake , Fake . Walaupun semua tu palsu , Saya tetap percaya dekad awak .. Semua member2 saya cakap saya dah jadi gila , Kadang kadang saya tipu semua member saya , saya cakap .. saya dgn awak biasa je , Baik je .. tapi sebenarnye dah rosak dah -.-
Saya suka panggil awak Oppa kankankan ? HAHA .. Tapi sekarang , Saya panggil 'Kau , Aku' Je lahh .. 
Awak ingat takk ? Sya selalu share story kat awak kan ? Sekarang .. Saya share story dekad BF kawan saya je lah .. Sebab saya dah ta boleh share dekad awak .. Tape awak .. Girl tu dah curi hati awak , Saya ta boleh buad pape dah .. Now it's up to you ~ Kay lah awak .. Yang boleh saya cakap sekarang .. 
Bye Bye je lah x)


Thank You Korang Cuz Baca Blog Nanie Yang Ta Semenggah Nie :)

Kita Menguasai Dunia , Atau Dunia Menguasai Kita ?

Assalamualaikum ^^

Hari ni .. Nak cerita pasal FB , boleh tak ? Alahh bolehh lah .. Okay boleh ! Sebenarnye dah fed up dgn FB virus .. BIPPP ! Ta suka FB , Dah lah lembab tambah dgn virus , ERRGHH ! Aku yang terkena . Huhuhu .. Tape , TApe . Dekad sini jugak aku nak ikrar ! Ikrar apa ? Ikrar ta na bukk FB lah wehh .. Takkan ikrar rakyat  Malaysia kud -,- , Okay .. bunyi ikrar aku tuu cmni ehh ,

Saya , Nur Izzatul Hannnani , Berjanji .. Dan juga berikrar !
Bahawa , tidak akan membuka Fb berjam jam lamanyaa ! 

Mesti korang pelik kan , pasal FB punya virus pun .. Nak kecoh , ta na bukk FB . Sebenarnye , ada sebab lain lah , Tu lah topik kita hari nih .. Kita menguasai dunia atau dunia yang menguasai kita ? HAHA , fikir - fikir .. Siapa kuasai siapa sekarang nii ? Siapa rasa dia habis kan masa dia depan bende yang tak datang kan manfaat , Atau buad bende ta berfaedah .. Itu nama nya dunia yang menguasai kita , Kenapa ? HAHA sebab , Kalau kita kejar dunia , dunia tidak akan datang .. Percaya lah , Kalau kejar akhirat , mesti dunia datang ~ Ta percaya ? sudah ! Aku ta heran pun .. Nak contoh KITA menguasai dunia ? HAHA senang , senang . Buat lah bende berfaedah yang mendatangkan manfaat :) Okay . AKu ngaku semenjak dua menjak nie , Dunia yang kuasai aku , HAHA .. sekarang dalam proses Aku yang kuasai dunia , HAHA .. Apsal ta yakin aku boleh kuasai dunia ? Kalau aku boleh , kasi RM 1 , HAHA , Kalau korang tak yakin gax , pura pura yakin pun .. Aku dah happy , Kay lah korang , aku ta na dunia kuasai aku lama - lama , Entry kali ni pendek je , Ta payah na ngade ngade baca pepenjang . Sebelum tu , boleh Aku tampal gamba kat sini ? Ala boleh lah .. boleh eh ? #Mesti lah boleh blog aku , bukan kau -,- , Kalau ta boleh mmg nak kene hempok 


#Gambar tiada kaitan apa - apa degn jalan cerita , -.-

Kawan aku -,-

Assalamualaikum ^^ 

Nanie na cerita sikit pasal kawan Nanie yang pelik pelik kerenahnye , Aduyaii ! Pening pening .. HAHA , Okay first of all , Nanie nak cerita pasal Afiq dgn Adik dia , Najihah . Ta kenal siapa diorang ? boleh rujuk dekad Page 'Sayang Korang !' Dekad citu de gambar diorang -,- Sebenarnye .. Diorang ni dah kenal setahun lebih .. Sekarang , 'Abg' tgh usha adik , Adik pun tgh 'usha' Abang , HAIYOOO .  means diorang suka sama suka . Tapi ! Diorang ta kapel ehh , Lepas dengar berita baru yang 'adik' tgh merajuk dekad 'abg' Abang jadi macam ZOMBIEE ! Arghhh , Bukan kawan Nanie ! Huhuu sedih Nanie tengok dia , Tapi na buad cmne , dah dia degil gilagilagila na gax dekad BFF Nanie tu .. Haihh , Tapi .. yang paling 'adik' ta boleh lupa pasal 'abg' dia tu , 'Abg' pernah shuke dekad ex-member 'adik' Huuuu ~ 'adik' kata dekad Nanie , 'adik' sedih sangatsangat , Aduyaii .. Ngadu dekad Nanie buad apee ? Nanie pun bukan - nye boleh ubah perasaan 'abg' tu , Walaupun 'abg' tu kawan Nanie -,- HAIYOO , Nanie dgn abg Nanie sendiri pun belum selesai masalah , na campur urusan orang lain konon .. Jangan harap lah Nanie na tolong ! Sebenarnye , bukan Nanie ta na tolong BFF Nanie nihh .. Nanie just takmo campur urusan orang lain #Sebenarnye dah serik , hehehe xD
Tapi , best jugakk dengar diorang ngadu niee , teheeeee ~ Okaykayy ! Tamat suda cerita pasal 'adikabg' HAHA .. Secondd , Na cerita pasal kelas palingg happening , spottingg ! Tentunya dimenangi oleh kelas pertamaa ! #Amanah , Kelas ni mmg gilagila kecohh ! Korang ingat kelas pertama ni .. Kaki buku je ke ? HAHA kalau korang fikir cmtu , korang salah ! Diorang nie , jujur pun bukannye suka buku , Diorang lulus ujian sebb baca buku SEBELUM ujian ! hehehe tu lah rahsia - nya .. Ta percaya ? Tanya diorang sendiri -,-
Nanie pun ngaku .. Nanie bukannye pandai sangat , Asyik sibuk degn blog , Facebook , Bila masa na studyy ? nanie study last minute .. Tapi biasa - nya Alhamdullillah sempat baca semua tajuk yang masuk ujian .. Teheee ~ Okaykayy .. Budak yang paling Nanie suke dekad kelas Amanah niee ...

1 - Hafizi Ridzuan #Pengawas Sekolah
2 - N . Muhd . Faris #Ketua Kelas
3 - Aida Syuhada #Penolong Ketua Kelas
4 - Nur Adibah #Pengawas Pusat Sumber
5 - W . Irfan Afifi #Pengawas Sekolah

Hurmm .. na cakap pendiamm , Ta sangat , na cakap hyperrr .. pun tidak , Yang penting diorang gilagila ! HAHA , Tapi .. bukan setiap masa diorang gilagila , Diorang ade masa bila na gilagila , bila na seriuss . Tu lah paling shukee tuu ! Tapi , waktu exam diorang ta gilagila diorang akan jadi BFF buku , HAHAHA lain lah Nanie .. Exam ke , Ta exam kee .. sama jee , tetap MUSUH buku ! =/  HAHA , Tapi .. tade lah teruk sangat Nanie ta suka buku tuu . kadangkadang bosan pun baca buku gax .. Korangkorang ? HAHA mesti sama kankankann ? Kalau ta , bagus lah .. jadi lah BFF kepada bukuu ye , nesaya akan berjaya dunia akhirat , Heeee ~ Sendiri kene , sendiri nasihat ! HAHAHA kurang keje nyee lah haihh .. Okaykay .. Yang ketiga ..
Kawan Nanie yang sesangat lah kecohnyee , Ialah .. Anis Soffea , Duhh .. Sehari dia ta kecoh ta sah gamaknye , Asyik na riuhh je ! Tapi best gax kalau ade dia .. Boleh heboh sikit kelas tu , Kalau tidakk .. Muram je lah kelas 5 B tuu .. Sebenarnyee .. Nanie pun antara salah satu budak paling HYPER , ACTIVE , and KECOH , Ta sah kalau sehari ta bising , Exam pun kengkadang , Kalau orang lain mengejek , Nanie pun masuk sekali ,, Apa Nanie kisah .. yang penting kecohhh ! HAHAHA .. Saia sememang - nye jahat ! Nanie sedih pun dalam hati je lah , biar orang nampak Nanie nih macam HAPPY GO LUCKY kankankan ? Lucky lah sangat -,- Banyak melang adelah .. Heee ~ EH , Eh panjang lax entry kali nii .. Kesian korang kene, baca penpanjang kankankann ? HAHA Tape .. memang nia na buad penpanjang punn .. Sebab Nanie ta pernah buad entry SEpanjang nihh . Paling palinggg panjang pun , Ta boleh na buad karagn .. HAHAHA hancus karangan tuu .. kkikikikii Kay lah korangg dah nak subuh , na sahur lu , Ibu pun dah bisingg .. KChoww ! xD
Assalamualaikum ^^

Duit aku T^T

Assalamualaikum ^^

Urghh what the S day ..  Ta tau ape itu S ? bukan Saturday lahh . But shit DAY ! Huhuhu [ Sorry ayat agak melampau -,- ] Na tau kenapa ? Aku dah pokai ! Senior aku punya pasal lah ni , Aduyaii .. sekorsekor mintak duit aku . HAIYAAA ranap duit aku ! Aku tau lah aku nie slow , lembab , bodoh sangat bagi duit dekad orang . Tapi tapelah , diorang kadangkadang baik gax dekad aku kankankan ? ^^  Tapi geram pun ade gax ! Habis alaun bulanan ! DAMNIT ! Aku baru beragn na beli skateshoes .. Time nie jugak diorang mnx duit . Nasib baik lah diorang ta mintak banyakbanyak , Kalau mintak banyakbanyak pandai lah aku tolak , Ingat aku lembab sangat ke ? AIGOO ! Non stop crying lah ! hehehe . Hurmm kalau tlis banyakbanyak dalam blog neyh pun .. bukannye dapat balik , Except lah kalau diorang baikhati nak ganti balik or pulangkan balik duit tu , kankankan ? HAHAHA x)

Facebook -,-

Assalamualaikum ^^ 

Malam ni , Facebook stupid  sikit .. kononnye ta boleh bukak -,- Adoyaii ! Camne Nanie na contact member2 Nanie ? Dah lah num diorang pun Nanie ta minx ! Adoyy ~ Pening lah , Kalau na delete acc facebook tu , Awalawal lagi ta payah lah buad ! buat pening kepala je . Tapi tapelah .. ade juga blog nie kankankan ? boleh lah buad entry banyakbanyak , HAHAHAHA ! tapi .. yang paling nanie suka kalau facebook tade ialah .. Tade lah Nanie buang masa 24 jam dekad depan PC ni .. -,- Sabooo je lahh .. 

Jagn lupakan Kami :)

Assalamualaikum ^^,

Heee ~ Hari nie , Cikgu practical Nanie berhenti practical , Nanie tau , mesti Cikgu tu suka keluar kankankan ? sebab kitorang nie hyper yang amat ! Kadangkadang cikgu jadi pening kankan ? HAHA kesian cikgu ..
Nama cikgu practical tuu .. Farahana Hashim , orangnye comel , montel , cantik lagi :3 HAHA ta percaya ? HAHA ta percaya sudah , aku tak heran pun . hehehe .. masa amik gambar tadi pun semua macm sakai je , berebut main phone cikgu kankankan ? hancur lah phone cikgu tuu . HAHAHA , ye kaan - kawan Nanie mmg hyper , mmg gila macam Nanie , jadi ? ta puas hati ? godai lah :) 

Wargh !

Assalamualaikum :|

Korang , korang .. korang yang duduk area selangor kan .. rasa tak gegaran ? Nanie rasa lah , seram pun ada jugak , Korang ta seram ke ? Err .. seram sangatsangat bila ingat bende tu jadi macam mana . Rasanye bagus juga kalau meninggal masa bulan Ramadhan nie kan ? At Least meninggal dalam keadaan yang mulia right ? Tapi , Kalau meninggal masa ade niat ta elok tu .. Hehe lu pikir lah sendiri , Kalau sesiapa yang tinggal area Selangor yang rasa gegaran tu , kompem takut right ? Err Nanie ta tau macam mana na bayangkan , sebba ta boleh bayangkan , HAHA kalau na percaya , percayalah . Kalau tak , It's up to you x)

Plan Kami ?

Assalamualaikum ^^,

---> 20 hb #Sabtu ( Hari )
---> Pukul 9 a.m - ? ( Masa )
---> Libary ( Tempat )
---> Muhd Afiq & Najihah ( Orang Penting )
---> Nur Izzatul Hannani & Adlin Izzati ( Perancang xD )
---> Nurul Akmal , Adlin Izzati , Nur Izzatul Hannani , Ariff Azril ( Peneman )
-

Hehehe ~ itu lah plan nanie hari sabtu nih , Fuhh ~ penat Nanie and Kak Lin susun atur rancangan . #Penat lah sangat -,- HAHAHA . Macam buat kad khawin je kankankan ? sebenarnye tak . Nanie na jumpakan Abg #Afiq dgn adik dia nie #Najihah . Korang mesti tertanya tanya , Kenapa mesti ade PENEMAN ?
HAHA , mesti lah ade , cuba korang tengok orang khawin , ade pengapit kankankan ? Yang nie pun mesti lah ade peneman ! #Sebenarnye orang penting tu malu malu kucing -,-
Sebenarnye .. Nanie , Nurul , Kak Lin , and Ariff . Ta na kacau diorang , Tapi . Nanie kene pergi gax libary !  Sebab nanie na cari maklumat sikit lah . hehe , baru tau nanie rajin ? bahaha Godai -,-

Cuakk !

Assalamualaikum ^^,

Hehee ~ Aku dah gilagilagila cuak pasal Ariff Azril . OkayKay cerita dia cmnie , AKu dgn Adam bercerita tentang game , secare tak langsung , dia tanya aku .. 

Adam : Siapa Dia ? Wehh .. Siapa Dia ? Siapaaa ?
Aku : Er .. Err Ariff Azril #Masa tu tgh chat dgn Ariff . Sebb tu TERtaip nama Ariff -,-
Adam : Owhh
Aku : kau OWHSSS . kau kenal ?
Adam : kenall
Aku : Ha , ha apa aku na jawab niee ? #Cakap dalam hati .. Owhss . kalau kenal umur dia berape ?
Adam : 12 kud ,
Aku : Fuhhh #Dalam hati xDD SALAHH !!
Adam : habis ?
Aku : 13 !
Adam : jauh sangat tu 
Aku : ape yg jauh ? beza ?
Adam : Aah
Aku : asl ? ta boleh
Adam : bukan .. ta sesuai bdx Form 1 dgn Darjah 5 ..
Aku : #AKu tersilap taip derrr 
Adam : owhsss ~~

Ngeeee ~~~

Terima kasih si daun keladi , Lain kali sakitkan hati aku lagi :')

Assalamualaikum :)

Hari nie , aku rasa ta suka pergi sekolah .. Tapi , aku ta tahu kenapa , bila smpai kelas je , semua member2 aku serbu aku , diorang kata ade berita kurang baik , Aku suruh diorang cite , cite , punye cite , aku rasa kosong sangat ! Tapi aku ta boleh marah sesiapa , aku ta boleh salahkan sesiapa . Sebab , aku yang akan salahkan diri sendiri , Aku yang ta reti beza baik buruk , Patut lah bila aku borak dgn member aku pasal dia , Aku rasa bosan sangat ..! Rupanya ade udang di sebalk batu :')  Tape lah , maybe ade hikmah disebalik cerita yang ta berape bagus nie kankankan ? Tape lah , biar dia buat kita macam nie ,  Lagipun hati saya dah terlampau sakit dengan perangai dia . Tapelah , dunia nie bagaikan roda yg berputar , bila dia buad dekad saya , kene balik dekad dia ? betul kan ? Hehehe , terlebih emosional ke ? Sorry eh :) Buang duit je saya beli hadiah semahal #RM 159 untuk dia , Tapi .. tape lah saya simpan je ye ? HAHAHA Sorry again sebb jadi gila cm nie , But , untuk sesiapa yg baca nih , Jgn risau , saya ta gila atau sedih ye , untuk pengetahuan kamu , saia ta BATAK dgn boy mcm tu :) And , i could fix my heart on my own :')


Lagu Raya xDD

Assalamualaikum ^^,

Semua orang datang ta hari ni ? Kalau datang bagus , boleh korang baca blog Nanie ramai - ramai :)
Hehehe , tajuk nye .. LAGU RAYA ? HAHA , baru 15 hari puasa dah nyanyi lagu raya ! HAHA . Sebenarnye ,  Nanie ta sengaja nanyi lagu nie ! TERnyanyi , masa bukak kak Amalina punya blog , Akk Amalina nih , dia letak lagu raya , then .. Nanie TERnyanyi sekali ! HAHA sengal punya mulut , semua lagu kau na nyanyi ! Kalau suara sedap tape gax , Huxhux .. T^T

Tired Gila !

Assalamualaikum ^^,

Huhuhuhu , Hari nie tired gilagila ! Hari ni puasa , ingat boleh terpacak depan lappy sepanjang hari , rupanya tidak ! Humph ! Dari pukul 9 - 5 : 30 . Nanie ade dekad KualaLumpur , Buat ape ? Cari baju lah , balikbalik baju . Cubalah cakap naa belikan skateboard baru ! baru lah berbungabunga hati nie , kankankan ? Huhuhu . Fullnye jadual hari nie , Mula-mula pergi TURKUAZ , mng penuh dgn baju , tudung , mmg Nanie ngaku mmg cantik sangat bajubaju dekad ctu ! comel je , Hehehe , Tapi .. comelcomel un korang tau harga dia kan ? Hehehe , mmg asalnye Nanie takut masuk , sebab takut dengn harga ! HAHAHA . Akhirnya , dapat lah satu jubah , Kenapa pkai jubah ? HAIH .. bertahun2 Nanie pakai baju kurung dekad sekolah ! Bosan  , bosan  .. OkayKay , Pasal jubah tadi tuu , mmg harga dia .. Perghhh .. ta payah ckp eh ? Hehehe . mmg pengsan kalau Mummy Nanie bayar .. Cuba korang bayangkan .. Kalau Nanie dah beli baju setengah ribu , Kakak , Adik Nanie na pkai baju bape ringgit ? Mmg pening daa .. Kalau korang na tahu , Nanie orang pertama yg dapat baju ! Sebab apa ? HAHAHAHA sebab nanie ta larat na jalan lah ! Tapi yg gilagilagila sakit hati dekat adik Nanie , ERRPP memilih sungguh ! Relax lah , bukan nya baju hari raya pertama ! Tapi .. Nanie na tengs dekad butik HAJABA , sebab itu adalah perhentian terakhir kitorang ! #Sebenarnye na jalan jauh lagi :) Tapi sebab Nanie dah complaint beriburibu kali .. diorang terpaksa mengalah ..


New !

Assalamualikum ^^,

Hey All , Did you notice something ? Oh yeah it's about my new blog ! Wahaha xD . You see , i change almost everything ! i change my background , and i replace it with my new templates , Hee ~ Then , i have my little monster , it's holding something like , HOME right ? Next , if you move the pointer to the tittle , it's goes liplapliplap kankankan !? HAHA . The third , i put LIKE button , so all of you can like it :) . Fourth , I have my own signature ! HAHAHA . Fifth , you can read other blog trough my blog , Hee ~
Sixth , I've replace my old favicon , to my NEW favicon ! Mwahahahahaha xDD . Seventh , if you move the pointer , it goes with bubble ! Heheehheeh ~ #Sound's like i'm getting child =='

Errpp ?

Assalamualaikum ^^,

Hehehe , today .. i gonna tell you my little story , Well . act it's bout HIM . I know , you all mesti ckp 'Arghh why HIM ? ' right ? Hehehe . But , he is everything to me :)
OkayKay , here's the story ..
Today , 'HE' already know that i like him , Want to know how ? not bad .. i just say . ' Yeah i LOVE you , i have a crush on you ! ' HAHAHA . I addmitted it because he force me to :) AIGGOO , will he responds my feeling ? Nahhh i don't think so , Anyway , he's already got a girlfriend . I'm so stupid liking someone olderr .. Eyy ! he sitting for his UPSR , PSRA , why must i like him at this time of the momment ? Don't be so suprised if i'm in a relationship with someone younger #Kidding =P . At first , i just wan't to tell him that i like him .. But ,
no way ! i'm to shy to tell 'oppa' bout this , When he goes offline , i simulated to say that i really LOVE him ==' I'm stupid right ? I kept thinking about it , i have feeling that i don't wanna go to school ,
But , if i was absent .. there's no studies ? i don't want to get in the nomal national school ! I wan't full boarding :) Ahh , whether i want to go or not , i still have to go to school ==' Becuz it's an exam week . AIGOO Okay ! Now i just pretend like there's nothing happend .. pretend to not knowing hmm .. Can i ? HEHE . Argh it's about him , about my senior's , junior's , who do not satisfied with me . That not finished yet , let then seeds me right ? seedes me as much as you want ! seeds me until you satiesfied ! I don't care ~ I am pleased with ALLAH test . Like my mother always say .. ' If you're pleased with the test of God , God will blessed you ' :)

THANK YO

Happy :)

Assalamualaikumm !

Guys , guys ! there's something i wan't to tell you ! HAHA , it about HIM ! who else ? Hee ! Ohh ! I can't stop shouting right now ! Haha ! so excited lahh ! Oppa , Pliz look at me , Just look at me ! nothing else ! This is the first time i talking like this i did everything for him , but why he dosen't know ? At least , He know everything what i did to him . Thump , Thump , my heart is trembling . Again , and againnn i keep imagining thingss .. What should i do ? with my held high . I want to tell him !  , Saranghae Oppa ! Please don't laugh at me ! Please don't laugh at me ! I'm shy ~~ I'm telling him the truth . Oppareul Saranghae #EH , EH korea pulak ? =='
Oppa , for a momment , plizz hold on and listen to me Stop saying that i'm your's !
You don't know my heart , Erghh . #I'm talk to my self again =='
Hehehe , 

My Sister !


This is my sister , Well .. she's quite beauty ? #ERGHH ! i don't believe that i said that .
She just like our STEP - mother ! so garang , she's like to force me , to do this , to do that . Erghh ,  it's crowds out of my head !Sometimess little nice to me , #Ngeeee xD
You know ? she's like a monstaa ! suka menjerit di telingaku ! And , she's like my besties ! hoho , besties neva end ! Well , she's not as evil , as you think , She used to persuade me , She's my place to complaint almost EVERYTHING ! hehehe , 


That's Me !

Assalamualaikumm !
Hey , hey ! Long time not see . Well ... i've been studying for weeks ! Because of examination right ? If i'm not studying , you think , i can answers all the question ? Hell no !Okk , Okk , Now we've run from the topic ! hehehehe ,  Okay it's about my life  Okay , nothing special about me , and you deserved to know me better . I'm just who i am , i love to being myself , and be the one who supposed to be , no one can replace me ! I'm just a small kid , ego , emo , spoiled , childlish , hyperactive , sleepy , caring , selfish # Sometimes , 
And always lost my brains xDD you treats me as well , i'll treat you more than that . Jz say hi , and i'll give you a smile . My blog , my OWN rules ! I'm not as beauty as you , And plzz RESPECT me ! I might be RUDE to people who dosen't know how to treat me nicely . Ask me nicely , and i will answer politely to you , If you give me damn , shit things ! i will return it to you ! No copy paste allowed here , so PLIZ , use ur brilliant brain that god gave to you . I'm fucking FREAK ! so pliz don't  judge me by the cover , fuck me ? Yeah i fuck you more than that ! So just get lost from my page . 
THANK YOU ! :)

- Nyna -

Hyepp guyss !
Saya bukan HANNANI , Ataupun dikenali sebagai tuann kepada blog Inie !
Hehehe , Saya ta bukk belog nie dah lama daa ! Sebab bowinkk glewrr ! Saya bukk blog nie !
Hehehe . Tapi sebenarnye saya nux cite nie ! Arghh ,! Kenapa Tuan punya blog nie Nuckull sanadd ?
Dia suka kacau saya menaipp ! Geram jew ~ # Chat dgn Boyfriendd ! mmg lah Nanie kacauu ! Hannani tulis ! >< 
Mmg teramatt lah nuckull nye ! Saya xtahan duduk sebelahh dyew ! Suka kaco saya ! Sob2 ,
Kay , Tata guyss !