base target='_blank'/> Coretan Seorang Budak Bawah Umur: Awakk ..
-->

Don't Click it

Awakk ..

Assalamualaikum =/

Haihh .. nak menaip pun susah , rasa macam na cepat cepat je taip .. Sebenarnye kan awakkk , Saya suka sangat degn awak , Tapi .. awak selalu sakit kan hati saya , sampai hati awak kan ? Saya sedar siapa saya , saya ta secantik member saya yang awak suka tu , Kalau awak harap saya jadi macam member saya tu , awak berhenti dari mengharap je lah wakk , Sebab saya ta boleh jadi macam dia ! Saya kene jadi diri sendiri , ORIGINAL is better than COPYCAT ! DUlu , kalau saya tanya awak ,awak sayang saya ke tak , mesti  awak  jawab degn yakin . Yang awak sayang saya , Sekarang ? Harapan je lah kalau awak na cakap camtu dekad saya .. Sakit hati saya awak , Sanggup awak buang saya jauh jauh kann ? Tape lah awak .. kita tade jodoh -.- 
Dulu .. Kalau saya nak offline dari FB , awak mesti cakap ' Good Night ' Sekarang ? Awak cakap BYE .. tu je ? Patah hati saya awakk ! Kalau awak nak tahu , saya jeles degn BFF saya sendiri .. BF dia sayang sangat sangat dekad dia , sampai ta na lepas kan langsung BFF saya tuu ! Sya rasa saya nak jadi macam BFF saya tu .. untunglah dia , ada orang sayangg , Lain lah saya :) . Saya rindu sangat awak txt saya , Saya rindu nak degr ring tone 'Perfect Two' Saya sedar , Dulu saya egoo .. Kalau awak txt saya .. Saya jawab 'HMMM' je kan ? Sekarang baru saya nak harap awak txt saya ? Just forget it lah stupid Dulu .. Awak selalu mintak link blog saya .. Awak kata awak nak baca .. Sekarang , chat dgn saya pun ta sampai 10 minit , Dulu .. Kalau main SMS , mesti awak mula dulu kan ? Sekarang ? Ta payah cerita ,, dah terbalik dah .. T^T
I think if you just hold me again , Everything was going okay . But it totally WRONG ! Semua salahh , But together we can be alright ~ Cause when it get dark and it get cold we hold each other till we see the sunlight 
So if you just hold me AGAIN ! i promise i do all i can ~ Oh the night is getting darker , but you never come to hold me T.T Macam apa je saya tunggu awak balas SMS saya .. rupanya .. Saya sedar sampai Ramadhan tahun depan pun awak takkan balass ! Masa dulu kita suai kenal .. kita jadi BFF dulu kan ? Kita selalu main tukar tukar lagu , Sya bagi lagu saya , awak bagi lagu awak .. Awak ingat tak , dulu ... Awak bagi saya lagu 'Just The Way You Are' Saya pulak .. Bagi awak lagu 'Hold My Hand - MJ' Awak bagi saya lagu tu .. Sebab awak kata , awak ta kisah kawan awak macam mana , asal kan Saya baik degn awak kan ? Awak kata kalau orang baik degn awak .. Awak baik degn dia , Tapi saya ? Did i pissed you off ? If i did that . I'm really sorry , Awak memang sengaja nak nengok saya merana kan ? Bagus lah awak niii :)
Janji awak degn saya SEMUA PALSU ! Fake , Fake . Walaupun semua tu palsu , Saya tetap percaya dekad awak .. Semua member2 saya cakap saya dah jadi gila , Kadang kadang saya tipu semua member saya , saya cakap .. saya dgn awak biasa je , Baik je .. tapi sebenarnye dah rosak dah -.-
Saya suka panggil awak Oppa kankankan ? HAHA .. Tapi sekarang , Saya panggil 'Kau , Aku' Je lahh .. 
Awak ingat takk ? Sya selalu share story kat awak kan ? Sekarang .. Saya share story dekad BF kawan saya je lah .. Sebab saya dah ta boleh share dekad awak .. Tape awak .. Girl tu dah curi hati awak , Saya ta boleh buad pape dah .. Now it's up to you ~ Kay lah awak .. Yang boleh saya cakap sekarang .. 
Bye Bye je lah x)


Thank You Korang Cuz Baca Blog Nanie Yang Ta Semenggah Nie :)

0 Says That Imma Kaito's Girlfriend:

Post a Comment