base target='_blank'/> Coretan Seorang Budak Bawah Umur: Kawan aku -,-
-->

Don't Click it

Kawan aku -,-

Assalamualaikum ^^ 

Nanie na cerita sikit pasal kawan Nanie yang pelik pelik kerenahnye , Aduyaii ! Pening pening .. HAHA , Okay first of all , Nanie nak cerita pasal Afiq dgn Adik dia , Najihah . Ta kenal siapa diorang ? boleh rujuk dekad Page 'Sayang Korang !' Dekad citu de gambar diorang -,- Sebenarnye .. Diorang ni dah kenal setahun lebih .. Sekarang , 'Abg' tgh usha adik , Adik pun tgh 'usha' Abang , HAIYOOO .  means diorang suka sama suka . Tapi ! Diorang ta kapel ehh , Lepas dengar berita baru yang 'adik' tgh merajuk dekad 'abg' Abang jadi macam ZOMBIEE ! Arghhh , Bukan kawan Nanie ! Huhuu sedih Nanie tengok dia , Tapi na buad cmne , dah dia degil gilagilagila na gax dekad BFF Nanie tu .. Haihh , Tapi .. yang paling 'adik' ta boleh lupa pasal 'abg' dia tu , 'Abg' pernah shuke dekad ex-member 'adik' Huuuu ~ 'adik' kata dekad Nanie , 'adik' sedih sangatsangat , Aduyaii .. Ngadu dekad Nanie buad apee ? Nanie pun bukan - nye boleh ubah perasaan 'abg' tu , Walaupun 'abg' tu kawan Nanie -,- HAIYOO , Nanie dgn abg Nanie sendiri pun belum selesai masalah , na campur urusan orang lain konon .. Jangan harap lah Nanie na tolong ! Sebenarnye , bukan Nanie ta na tolong BFF Nanie nihh .. Nanie just takmo campur urusan orang lain #Sebenarnye dah serik , hehehe xD
Tapi , best jugakk dengar diorang ngadu niee , teheeeee ~ Okaykayy ! Tamat suda cerita pasal 'adikabg' HAHA .. Secondd , Na cerita pasal kelas palingg happening , spottingg ! Tentunya dimenangi oleh kelas pertamaa ! #Amanah , Kelas ni mmg gilagila kecohh ! Korang ingat kelas pertama ni .. Kaki buku je ke ? HAHA kalau korang fikir cmtu , korang salah ! Diorang nie , jujur pun bukannye suka buku , Diorang lulus ujian sebb baca buku SEBELUM ujian ! hehehe tu lah rahsia - nya .. Ta percaya ? Tanya diorang sendiri -,-
Nanie pun ngaku .. Nanie bukannye pandai sangat , Asyik sibuk degn blog , Facebook , Bila masa na studyy ? nanie study last minute .. Tapi biasa - nya Alhamdullillah sempat baca semua tajuk yang masuk ujian .. Teheee ~ Okaykayy .. Budak yang paling Nanie suke dekad kelas Amanah niee ...

1 - Hafizi Ridzuan #Pengawas Sekolah
2 - N . Muhd . Faris #Ketua Kelas
3 - Aida Syuhada #Penolong Ketua Kelas
4 - Nur Adibah #Pengawas Pusat Sumber
5 - W . Irfan Afifi #Pengawas Sekolah

Hurmm .. na cakap pendiamm , Ta sangat , na cakap hyperrr .. pun tidak , Yang penting diorang gilagila ! HAHA , Tapi .. bukan setiap masa diorang gilagila , Diorang ade masa bila na gilagila , bila na seriuss . Tu lah paling shukee tuu ! Tapi , waktu exam diorang ta gilagila diorang akan jadi BFF buku , HAHAHA lain lah Nanie .. Exam ke , Ta exam kee .. sama jee , tetap MUSUH buku ! =/  HAHA , Tapi .. tade lah teruk sangat Nanie ta suka buku tuu . kadangkadang bosan pun baca buku gax .. Korangkorang ? HAHA mesti sama kankankann ? Kalau ta , bagus lah .. jadi lah BFF kepada bukuu ye , nesaya akan berjaya dunia akhirat , Heeee ~ Sendiri kene , sendiri nasihat ! HAHAHA kurang keje nyee lah haihh .. Okaykay .. Yang ketiga ..
Kawan Nanie yang sesangat lah kecohnyee , Ialah .. Anis Soffea , Duhh .. Sehari dia ta kecoh ta sah gamaknye , Asyik na riuhh je ! Tapi best gax kalau ade dia .. Boleh heboh sikit kelas tu , Kalau tidakk .. Muram je lah kelas 5 B tuu .. Sebenarnyee .. Nanie pun antara salah satu budak paling HYPER , ACTIVE , and KECOH , Ta sah kalau sehari ta bising , Exam pun kengkadang , Kalau orang lain mengejek , Nanie pun masuk sekali ,, Apa Nanie kisah .. yang penting kecohhh ! HAHAHA .. Saia sememang - nye jahat ! Nanie sedih pun dalam hati je lah , biar orang nampak Nanie nih macam HAPPY GO LUCKY kankankan ? Lucky lah sangat -,- Banyak melang adelah .. Heee ~ EH , Eh panjang lax entry kali nii .. Kesian korang kene, baca penpanjang kankankann ? HAHA Tape .. memang nia na buad penpanjang punn .. Sebab Nanie ta pernah buad entry SEpanjang nihh . Paling palinggg panjang pun , Ta boleh na buad karagn .. HAHAHA hancus karangan tuu .. kkikikikii Kay lah korangg dah nak subuh , na sahur lu , Ibu pun dah bisingg .. KChoww ! xD
Assalamualaikum ^^

0 Says That Imma Kaito's Girlfriend:

Post a Comment