base target='_blank'/> Coretan Seorang Budak Bawah Umur
-->

Don't Click it

Sad


Today , i feel like very lazy to go to school . That's why i'm don't want to go to school . Anyway , i feeling like veryy sad , WHY ? Hoho , a good question . ACT , the reason that made me sad is , I watched an old film . What film ? I watched The Titanic , Alaa .. yang pemes tu . Maybe some of you know this movie , some of you are not . Cause , like i said .. it is an old movie . It's a sad movie ,  This story tells about a couple who have to seperated . Cause the ship that they take was sank in the ocean . Seriously , if you all watch that movie .. you would cry . Except you don't have any feeling , Hehehe .That movie teach me about .. Believe , patient , brave , and more . I'm going crazy after watched that movie , make me cry lah . Huhuhu , you know ? the most part that i like is when the girl promise to the boy that she won't let he go , And the boy promise the same to . HAHAHA , the saddest part is .. when the girl safe . She tell everybody that 15000 people was died when Titanic sank , There's 20 body floating nearby .. 6 safe , including her . But , only one came back . I was pretty shock , From 15000 .. only ONE safe ? OMG , Thank god she's the choosen one . You know ? When i finished watch this film , i watched it again and again and again . HAHAHAHA , #kemaruk agaknya budak Nanie ni#  But , the most 'tak boleh bla sekali' the movie's moto is NOTHING ON EARTH COULD COME BETWEEN US . #moto lain takde ke ?# HAHA . Kay , nak masukkan gambar Titanic lak . Asyik cite takde gambar je . ta syok kan ? Hehehe



Hihihi , senagaja masukkan gambar ni ,

15000 died when Titanic was sank .


That's how it sank 




Now , i leave you with this ...

Bai ! Assalamualaikum ^^,



Congrats !


Before i start the story mory , ACT . This is for SRAI's students #Year 6# . Just wanna says congrats to who get Mumtaz in PSRA . But , for those who get Jaid Jiddan , Jaid , Maqbul , Rasib . Don't give up too fast , Try again in SMA / SAM . But .... There's one thing that's shocking me . #Ecececeh . Tetiba aku speaking . Takpelah , aku speak in BM je lah ye# . Kay , sambung pasal tadi , apa kemenda lah yang sangat sangat memeranjatkan Nanie ?  ACT , takde apa .. Nanie je over lebih . Sebenarnya , semuaa orang yang Nanie sayang dapat yang bagus bagus . Hihihi , Mesti soalan tahun ni senang kan ? Huhuhu , korang yang sedang membaca ni . Please pray for my batch , Tolooongggglahh ! nakkk sangat sangat batch Nanie dapat soalan senang ! Kalau boleh sennag sampai tak payah baca buku . Huhuhuhu , #permintaan aku PERGHH# . Tapi kalau betul pun soalan akan keluar senang sampai tahap camtu ta salah kan ? Hehehehe . Anddd , one more thing before i forget ! Nanie sayangg korang semua ! HAHAHAHA , 

Tak Boleh ..


Korang ... hari ni tak boleh tidur lah .. Kenapa tak boleh tidur ? Pikir pasal Encik Abang ? EH ! Mana ada .. titew ta boleh tidur sebab dah tidur tadi . Haih .. korang rasa Encik Abang tuw benci titew tak ? Titew rasa ya . Mana taknya , titew asyik asyik sibuk pasal orang lain , tak pernah kisah pasal dia . Orang selalu tanya titew : ' Hannani , kau suka Encik Abang tu lagi ke ? : Tapi , titew selalu jawab TAK . Kenapa jawab tak ? Sebabtitew tak suka Encik Abang ! Titew SAYANG Encik Abang . HAHAHA , titew rasa titew tak boleh pegang rahsia ni sorang sorang lah . Tapi , titew takut kalau titew gitahu orang .. Dia buad tak peduli je . Seriously , i don't want to lose him again . Dear , i'm try , i'm try , i'm try to do the best . If i lose him .. i think there's no sunlight ... there's no clear skies . Chop ! do you guyz remember the girl that i've told you before this . For those who remember , good . Do you guyz know , we're already BFF . Who says enemy cannot be BFF ? Who says ? Tell me . Cause , he the truth is it is not fully her fault . Dia dapat pengaruh buruk dari KAWAN BARU dia . HAHA , siot ta titew ? Bila dah jadi camni , baru lahh na kawan . But , i'll do anything that can make him mine . I'll pick up these broken pieces till i'm bleeding if that make he's mine . Seriously , i think i gonna crazy ! YEAHHHH !

Berbeza


Hari ni rasa sesuatu .. apakah rasa itu ? Tentulah rasa berbeza . Tapi mengapa ? mengapa ? Sebenarnya ini cerita terbaru , terkini , terbaik , terr .. ter ... ter ... #Dan ter ter ter yang lain kay# . Ini sebenarnya cerita sebelum dan selepas . PERINGATANNN ! Ini bukan PAKWE MAKWEE ! Lagi sekali !! BUKAN PAKWE MAKWE . Apa main pakwe makwe kan ? HAHA , no class ! Kay . Kita sambung balik , apa kata titeww ceritakan je pasal Mr Mystery tu keh . Tak payah mention sangat nama dia kan , sedih taw . Dia jahat ! Dia berubah ! Dia dah tak faham kita ! HAHAHAHA , kita gembira sangat tahu ? Kita gembira sebab dia dah tak faham kita , dia dah tak pujuk kita , dia dah takk ..... dia dah takkk .. ERKKK ? No idea . TIIITTTTTT ! HAHAHA ! Kenapa kita suka ? HAHAHA , kita pun tataw ! Kee .. kita gila sebab dia dah berubah ? EHH ! Mana ada gila ! Kita sihat ni #Tipu , padahal tengah batuk batuk# Dulu bukan kemain baikk ! Bila dia tahu sesuatu .. semua hancho balik ! Haihh .. nak bunuh diri ? Jangan begurau okeh ! Kita sayangkan karier kita ! Kita terlampau bijak untuk mati ! Kita ter ter ter ter dann banyak lagi ter ter ! kenapa lah dia jadi macam ni kan ? Kita rindu dia panggil nama gelaran kita ' Awek ' #Bukan nama gelaran yang sebenar . HAHAHA , dah lama tak dengar dia cakap macam tuh . Kita suruh kawan kita nie , nama dia Nyel . Dia kawan terbaru kita , baru berbaik dgn dia selepas beberape bulan bergaduh sebab ? Entahh .. Kay , kita mintak tolong dia panggilkan nama tuh .  Tapi ... bila dah lama lama baru kita sedar takde siapa pun yang sesuai gantikan tempat Incik abang kita yang satu tuh .

Kerana Dia


Hari ni saya lari pecut ! Tapi hari ni tak buad sungguh sungguh . Sebab ..... DIA ! Ohh siapakah manusia tersebut ? Alaaa .. Takpe takpe , satgi titew citekan . Time tadi titew nak lari kan ... dia pandang .. kita macam na rebah je . HAHAHA melting kudd ! From solid to liquid . Hikhik , bila ustaz dah tiup wisel kau sempat jerit MERAH , MERAH !? Kau kan rumah kuning ? Apa kejadahnya ... Aku tahu kau sayang aku . HAHAHAHA , siot gila .. Untunglah siapa masuk rumah kuning . Ada DIA , Hehehehe ~ :D Walau bagaimana pun . Sebenarnya bukan salah dia sepenuhnya ! Semua salah diri sendiri , suka tidur lewat .. pada tengahtengah trek gak pinggang nak sakit ohh . Bagak lah , masa dekad akhir tu tak boleh ke doe ? Yangg lebihhh kasihan . DIA punya kaki cedera gila terukk , kaki dia terkoyak . Berdarah gilagila aku ingat pasal apaa lah dia punya seluar lecun . Rupa rupanya darah , Huhuhu aku tumpang simpati . Apa apa pun congratulations gak sebab berjaya ragut pingat emas . Haihh , aku ni simpati orang je lebih .. diri sendiri tak pun .. aku pun melecet dekad akhir trek macam apa je .. kalah orang gila kaki aku ni . HAHAHA ye lah yelah aku jee salah . Semalam kaki mnx rehat tak mau bagi . bwekk =P
Anyway congratulations again to yellow's house cause berjaya mendapat tempat pertama setelah 3 tahun berturut2 di bawah pemerintahan rumah biru . But , the most unexpected is .. rumah merah dapat nombor dua setelah 5 tahun berturut turut menopoli padang sekolah semasa tahun 1995 - 2000 . HAHAHA , walaupun aku baru nak wujud time tu . Aku tahu , sebab senior tahun tahun tahun tahun tahun tahun tahun tahun tahun tahun #Bila nak habis ? Sekarang pun boleh# lepas bagitahu aku . HAHAHA panjang tak tahun tuh ? tak cukup ? nak buad lagi ? lenguh lah tangan akuh .

Demammm T^T





Semalam kepala macam nak tertanggal . Hari ni sukan , mula mula rasa macam dah baik .. Lepas habis traning pecut 50 M dah macam na mati . Baru 50 M tu , kang cikgu bagi 150 M . Haih .. tak tahu lah esok boleh lari ke tidak , kaki Nanie pun dah merayu rayu minta direhatkan . Tapi .. maafkan Nanie ye wahai kaki , semalam kalau kau mintak direhatkan boleh lah .. Tapi esok tak boleh . HAHAHA , kejam tak dapat tuan macam Nanie ? Ohh .. Of course i'm cruel . Tak cukup tuw , hidung pulak buad hal .. tak habis habis darahhhhh . Huhuhuhu , tak puas ke seksa tuan punya badan ni ? Tahu lah Nanie kurang bagi perhatian dekad korang . Kesian korang kankan , takpe .. cuti sekolah nanti kita rehat sesama eh ? tapi tak boleh rehat lama lama sebab ada cikgu yang sangat sangat tak diundang oleh Nanie and abang Nanie . Ohh siapakah itu ? Heh , cikgu tusyen =P 
Seriously , you gotta be kiddin' me . Tak mahu , bila cikgu tu datang rumah .. Nanie tak mahu bukakkan pintu .

Penagih Choki - Choki !

Hari Jumaat .. hari yang teramat mulia . Penghulu segala hari tapi hari nii .... EKKK , kenapa hari ni ramai sangat yang dahagakan choki choki ? Sesiapa tolong jawabkan ? Heh , semuaaa kawan Nanie : Nana , Nyna , Amy , Mai : Penagih nombor satu wehh ! Mula mula . Mai keja Amy , sebab Amy ada baaanyaaakk choki - choki . Nanie pun ada banyaakk sangat , tapi tak mahu kecoh kecoh . Takut dikejar Mai , huhuhuhu teruk juga kene kejar dengan penagih tuh . Memang non stop berlari ! Rupanya rupanya ... Ada sepasang mata dok tengokk je Nanie makan choki - choki . Secara tiba tiba seorang manusia berjantina perempuan menerkam Nanie dari belakang dengan cara serangan hendap . Terjatuh Nanie dibuatnya , sampai Nanie nak buang sampa pun tak jadi ? Ini kes gila -.- Nana , Anis pergi tarik tarik baju Nanie . Teruk juga Nanie dikerjakan diorang , sampaikan nak bangun pun macam orang dah nazak . Seksaa sungguh , Nak cari tempat selamat .. Tapi boyf Nana takde lah pulak . Lepas habis dikejar satu bangunan . Dia mintak duit lah pulakk , Heh untung mak cik kantin . Nana bersihkan choki - choki dia . Seriuosly , aku dah macam gila , Masa balik pulak .. dia kejar pulak budak berbadan besar yang bernama Hannan . Boleh gila Hannan sebab dia ada banyak choki - choki . Tapi bohong , Mwahahaha padan muka kau Anan =3