base target='_blank'/> Coretan Seorang Budak Bawah Umur: Wargh !
-->

Don't Click it

Wargh !

Assalamualaikum :|

Korang , korang .. korang yang duduk area selangor kan .. rasa tak gegaran ? Nanie rasa lah , seram pun ada jugak , Korang ta seram ke ? Err .. seram sangatsangat bila ingat bende tu jadi macam mana . Rasanye bagus juga kalau meninggal masa bulan Ramadhan nie kan ? At Least meninggal dalam keadaan yang mulia right ? Tapi , Kalau meninggal masa ade niat ta elok tu .. Hehe lu pikir lah sendiri , Kalau sesiapa yang tinggal area Selangor yang rasa gegaran tu , kompem takut right ? Err Nanie ta tau macam mana na bayangkan , sebba ta boleh bayangkan , HAHA kalau na percaya , percayalah . Kalau tak , It's up to you x)

0 Says That Imma Kaito's Girlfriend:

Post a Comment