base target='_blank'/> Coretan Seorang Budak Bawah Umur: Suka hati aku lah =PP
-->

Don't Click it

Suka hati aku lah =PP

Assalamualaikum ^^Y

Aku ada jumpa sorang hamba Allah nie , dia suka nilai orang , diri sendiri hampeh , By The Way , we don't need any judges , So back off dude ! Aku mmg geram lah dekad hamba Allah nie , kalau aku dapat , mmgku kerat 10 -.-' . Ke , dia jeles sebb kita lagi baik dari dia kan ? HAHAHA , kalau jeles cakap , ta payah na nilai bagai lah kan ? Jika sesiapa disini ada bantahan , boleh rujuk pada www.adakukisah.com.my -.-
Lepas tu , dia nie , suka berfoya foya , berfoya foya dgn bercinta . Kay , mengaku , aku pun mmg tgh suka seseorang , TAPI ! ta seteruk dia kays -.- Kalau bercinta ta terjejas pelajaran tapelah , Tapi , na terjejas mendenya , Dah awal awal lagi terjejas , Dush ! Tapelah , aku takmo kutuk dia sangat #Sebenarnye , tataw siapa pulak hamba Allah nie , Hehehe :D
-------------------------------------
Aku seorang pengawas , yang suka buad suka hati , aku ta suka orang arah arah aku , kalau TERpaksa aku buad lah , Dan , aku juga , seorang murid yang masih bergantung pada Perdana Menteri ( Ayah ) Dan juga Menteri Dalam Negeri #Sebenarnya dalam rumah je  ( Ibu ) . Aku juga mempunya kumpulan yang bernama INNAA , Well , INNAA stands for .

I - Iman
N - Nana
N - Nanie #That's ME !
A - Amy
A - Anis

------------------------

Saya , Nanie , jenis cepat bosan . Aku mmg macam tu , sebb tu entry nie panjang berjela . Huh

2 comments: