base target='_blank'/> Coretan Seorang Budak Bawah Umur: Sambutan Hari Raya 2011 (:
-->

Don't Click it

Sambutan Hari Raya 2011 (:

Assalamualaikum ^^,

Hari nie , Nanie lewat sikid buad entry pasal Sambutan Hari Raya at school . Kay , hari Jumaat lah hari semua budak SRAI sukasuka . Huh , Nanie pun join sekali lah , takkan na duk diam kud xD HAHAHA . Nanie bawak gadjet yang penting je kays , Ex : Phone , Camera . That's it , tu je , Phone untuk dengar lagu #Perlu ke ? Huh , Camera untuk snap pic yang best lah , habis na buad apa lagi xD Huish , mmg best , Tapi ..  member Nanie suka usik Nanie lah , Grr , Masa jamuan tu berlangsung , langsung ta nampak senior senior yang rapat dgn Nanie , even Kak Jieyha pun Nanie ta nampak #Sebab biasanya , budak cantik Nanie nampak xD HAHAHA , Ingat na snap gambar dia , biar cantik sikit album dekad FB , hehehe , Tapi dah tade rezeki , na buad cmne ? Anyway , dapat lah juga gambar Kak Ainin . Paling gerammm .. Bila tengok junior lagi cantik dari senior ! Memang geramm gila lahh dgn budak darjah 4 . HAHAHA , lagi lagi dgn budak comel nie #Aisyah , Dan juga nie , Najla . HAHAHA , ada ke patut jeles dgn junior sendiri , Tapi sambutan pun best gak , yang paling gila , GB turun padang masak sekali dgn cikgu cikgu . HAHAHA , rasanya ? nanie tataw , sebab Nanie ta makan , malu wooh >x< #Malu kebende , sekolah sendiri -.- Yang ta syok , Kak Adlin dengn Afiq ta datang T^T . Tapi , okay lah gak , sekurang kurang nya Kak Yrah dgn Kak Feyka datang , agak syok , kays , nanie takmo tulis pepanjang , Nanie just na letak gambar masa Sambutan tu .. ^^Y




Kay , Dari kiri , Wana , Husna , Amy , Nurul , Qylah , Mai , Ana , Jieyhaz , Anis , 
Dekad bawah tu -.- Iman , Nana , Nanie ~

#Gengakuramaikan ? HAHAHA


Aku bukan nak menunjuk kay -.-

#Aku bukan berposing , ini adalah kerja daripada sebahagian paparazzi -.-


Kak Eyka xDD
Budak cun , gemarkan warna pinkkypink xD


Nie aku , lepas tukar tudung -.-


Sekumpulan datin datin terlepas daripada rumah besarnya xD


Nie Farhan , pengawas yang terlebih hyper xD


Nanie dgn Alia , #Budakcomel,akusuka  xDD



0 Says That Imma Kaito's Girlfriend:

Post a Comment