base target='_blank'/> Coretan Seorang Budak Bawah Umur: Malu Kaum Islam
-->

Don't Click it

Malu Kaum Islam

Asslamualaikum #Lagu sedihh bermula ~

Okay , Korang mesti tertanya tanya , apa yang nak dimalukan sangat sampai Nanie sanggup luangkan masa perah otak buad ayat , Then post dekad belog kan ? HAHA , #salah satu latihan Bahasa Malysia xD 
KayKay , Macam nie , Pagi Jumaat tadi , seperti biasa , Akan ada perhimpunan , Tapi , Nanie kene jaga kelas .. Disebabkan , Nanie nampak banyak lagi yg ta beratur walaupun pengerusi majlis dah terjerit jerit dekad dataran tu -.- Huh ! Kalau bukan disebabkan amanah #menjadi pengawas , Takkan nanie sanggup mendaki sampai Tingkat 4 , Huh ! Dah lah kene terjerit jerit , Haishh .. lepas turun blok , kene naik balik ! ta ke penat macam tu !? Dah lah sekolah agama ! Perangai tade akhlak langsung ! #Jgn cakap cikgu ta ajo suda -.-
lepas turun naik blok , Nanie Xpress pergi dataran ! datang je , semua orang tgh ikrar , Nanie un stop lah baca ikrar sekali , Lepas tu , boleh pulak ,.. budak kelas kwn nanie tu tergelak gelak , padahal pengawas dah ade kat belakang -.- Haishh ! Ta reti hormat orang yg dekad depan ke ? Dah lah guru besar yg tgh berucap tu , kemain lama lagi guru besar kitorang tu ceramah , menakutkann ! segala disiplin , aktiviti , GB masukkan dlm ceramah tu , bila akhir akhirr tu , Ustaz ada cerita pasal budak sekolah yg diorang ponteng solat , Dah lah tuu ! Nurse india yang bertugas dekad sekolah kitorang tu terjerit jerit ! ' PERGI SOLAT ! ' Tak ke malu tuu !? Orang indiaa !? Agak agak lah ! Orang india pun yang ta solat tu un tau waktu solat , kita yang islam nie takkan ta reti pergi surau kud ! Surau ta jauh pun ! Dalam sekolah je pun kan ? Huish .. Malu aku >x<
Ingat sekolah nie mak tiri punya atok sedara punya sekolah eh ? Banyak cantik muka dia , Kalau mmg betul mak tiri dia punya sekolah sekalipun , Mak tiru dia tu siapa nak halang Al - Khaliq ! Dah besar gajah ta reti na solat , Ishhh .. Kasihan aku dengar cerita tu 

Yang berharap sangat dapat jumpa budak tu ,

0 Says That Imma Kaito's Girlfriend:

Post a Comment