base target='_blank'/> Coretan Seorang Budak Bawah Umur: Rindu awak :(
-->

Don't Click it

Rindu awak :(


Heyyo , Selamat tengah malam semua . Hari ni Nanie nak cerita satu benda ni , Nanie sangat sangat rindu dia sampai buad malu diri sendiri . Kay , cerita dia camney ayah Nanie ada hadiri satu majlis apa entah malas nak ingat nama majlis tu . Time tuww , Nanie tengah layan lagu ' Magic Kaito Theme ' HAHAHA , Nanie tak tahu kenapa Nanie batax sangat dengan lagu tu . Walaupun Nanie faham lirik dia sikit sikit , Nanie tahu yang lagu tu bermaksud untuk menyelesaikan masalah -.- Entah apa yang Nanie fikir sampai jerit at berenda ' Kaitooo , aku sayang kau ! ' Ohh alangkah malunya ketika itu . Tetapi jangan lah anda risau kerana family Nanie je ada dekad situ . Time makan Nanie sorang je yang ta makan coz takde selera sebab Kaito tak nak datang . Agaknya Nanie ney dah bodoh kan ? Naze watashi wa totemo stupid nodesu ka ? Bodoh dalam bahasa jepun Nanie tak tahu ye . Yang lain tahu , Ada one time tuh kan .. Nanie ikut ayah kerja time tuhh kecil lagi . One family jalan jalan cari makan . Ayah Nanie tanya nak makan apa ? tiba tiba secara spontan Nanie cakap ' Kore Wa ' . Alangkah terkejutnya ayah ? macam mana anaknya secara spontan boleh bercakap jepun ? HAHAHA , Nanie tahu mak bapak Nanie orang jepun lepas tuh bagi dekad mak bapak Nanie yang dekad Malaysia ney ha . #Act , masih tak dapat terima hakikat yang Nanie ni budak melayu . Yang lagi pelik , Nanie tak tadika pun dekad situ . Ataupun Nanie hentam je ? Nanie pun rasa aku hentam kankan ? takkan lah sekelip mata je boleh fasih berbahasa jepun ? #Sah lagi sahih Nanie budak jepun ! . Kepada yang sedang membaca ini , saya ingin mengatakan bahawa saya tak sewelll lagii ! HAHAHAHA . Aku rasa itu adalah faktor kenapa aku nak sangat pergi Jepun untuk kali kedua . Papai korang , lepas ni Nanie nak buad entry pasal Kudo , dengan Kid . Andd ! for now on , all of you can call me GIRLPRENG KAITO

0 Says That Imma Kaito's Girlfriend:

Post a Comment