base target='_blank'/> Coretan Seorang Budak Bawah Umur: Otosaaannn !
-->

Don't Click it

Otosaaannn !


Nampak tajuk at atas tuh ? ACT , otosan tu ayah dalam bahasa jepun . Nanie nak cerita pasal ayah Nanie nie , tahun ney , my dad cakap nak pergi Africa . But , Nanie takmahuuu ! Nak pergi Japan . Ayah , buad je lah apa pun asalkan Nanie dapat pergi jepun . Otosan ! Ayah cakap 2 tahun akan datang baru pergi Japan . Seriously , tahun depan takkan tak boleh ? Aduhh , amende lah yang seronok sangat dekad Africa tuh ? Sedih doe , Nanie takmahu pergi Africa ! Takmahu takmahuu . Ayah kata , Nanie ada 2 pilihan .. First , ikut family pergi Africa . Second , ajak kawan yang ada passport , ada kebenaran ibubapa untuk pergi dgn Nanie ke Jepun . Who with me ? Jomm pergi Japan ! Duit bawak sendiri kay . And .. hotel sangat mahal . My dad tak tanggung . Tapii tolonglah sesiapa je puunnn temankan Nanie pergi Japan #keadaan separuh merayu ni# . Tapi , nak sangat pergi dengan Kak Cylah . Takde kawan ney -.-
If sesiapa minat boleh comment :p

P/s : tak main main kay !

0 Says That Imma Kaito's Girlfriend:

Post a Comment