base target='_blank'/> Coretan Seorang Budak Bawah Umur: Cikgu Oh Cikgu ..
-->

Don't Click it

Cikgu Oh Cikgu ..


Hari nie , Nanie nak cerita tentang Cikgu Umi Solehah . Seorang wanita berkulit puth , suara yang lembut , hidung yang mancung , dan juga badan yang ideal . Sebenarnyaaa .... cerita ney , cerita semalam . Coz tak boleh na hapdate semalam , So Nanie hapdate hari ni . Tak kisah kan ? HAHA . Kay , ceritanya macam ni .. 
Pada petang yang mendung , Suara cikgu Norita yang mengajar bahasa arab langsung tidak dihiraukan oleh aku . Suara Cikgu Norita dibiarkan tenggelam begitu sahaja . Selepas habis sesi pembelajaran , kawanku Anis , yang terlebih baik hati nampak cikgu punya barang banyakk sangat . Dah lah tu , lepas masa kelas kitaorang , cikgu kene mendaki ke tingkat empat di blok C . Ohh alangkah sengsaranya Cikgu Norita ! So , Seperti biasa Anis pun tolong cikgu , aku ney mangsa keadaan sebenarnya , Anis suruh aku ikut sekali , dan .. diikuti oleh Nana . Yang paling lawak , Nana ikut kitaorang bawak bende kecik je ? Adusshh ! Tah hape hape sungguh . Then , aku and Anis telah mendahului cikgu Norita . Time nak daki tu , memang sengsaraaa ! Ohh tidak , baru je sampai tingkat 1 1/2 . 
Nanie dah mengadu keletihan . Aduyy , padan muka kau Nanie , Heh .. then .. teruskan mendaki .. Huh sampai ke tingkat 4 . Nanie ketawa penuh bangga -.- Then , tak cukup tuhh , kene ejek pulakk dah dengan junior . Nak je Nanie jerit secara Zahir , Tapi apa kan daya , sebab penat kann . Takpe korang , semalam hari korang , esok lusa hari Nanie pulak ! hohohohoho . Then , Nanie berjalan untuk turun kebawah penuh longlaii .. Anis pulak ejek : kau ney jgn lembab sangat : Nanie marah , Nanie lari sepenuh tenaga walaupun dah takde tenaga , Nanie cuba untuk tekan minyak . HAHAHA then , aku cakap : kelajuan xtremee : Bila sampai tangga , nampak cikgu Umi Solehah , ingat na pintas cikgu , rupanya cikgu dah tahan Nanie , then jatuhkan beg ke tangan Nanie . Aduhhhh ! Takde pilihan selain mengangkatnya , takkan na jatuhkan pulak kannn . Kang orang kata kurang ajar . Cikgu cakap : Ha , kelajuan xtreme yee .. kamu tolong letakkan beg ney dekad meja cikgu : Nanie pun suprised gilaa ! Takkan lah ? OHH TIDAKKKK ! Semua salah ANISSS ! Nanie tepuk tampar si Anis tu , Ha padan muka Anis ! Huuhuh , Cikgu .. cikgu lupa satu bende ke ? saya tak tahu meja cikgu dekad maaaanaaa ! Huhuhu , so .. Nanie dengan anis tengok semuaa meja cikgu , Huhuhuu .. setengah jam wehhh tak jumpa jumpaa ! Kasihanilah kami . Then , pertolongan telah sampai iaitu : Zakiah , Nana , Amy , Mai , Aishah . Ohh Thank God diorang sampai , kalau tidak kitorang mesti dituduh MENCURI , ataupun PONTENG . Ohh tidak , takkan lah pengawas tak bertauliah macam aku ney nak buad kerja gila macam tu ? NO CLASS ! Siapa mencuri tu miskin gila -.- Takkan terdesak sangat kud ,

0 Says That Imma Kaito's Girlfriend:

Post a Comment