base target='_blank'/> Coretan Seorang Budak Bawah Umur: Jeles lah tuw ?
-->

Don't Click it

Jeles lah tuw ?


Petang selasa yang gerimis . Hujan yang semakin lebat menjadi peneman . Nanie sambung membaca buku yang setebal 509 Ohh buku apakah itu ? Of course Sherlock Holmes . Mwehehehe #Bangga ah tu ?# Semakin lama , semakin rindu at Kaito - kun . ERKKK , tak habis habis dekad anime yang tak bernyawa . Hikhik , Nanie semakin gilo , Ohh baru tahu ? kesiann . Anyway , semua benda at atas tuh tak masuk dalam tajuk hari ni . 
ACT , macam nih .. Tadi main chess dengan Wad a.k.a budak perasan hensem @ Sepet @ Cina . Hikhik #Sempat ejek Wad dekad blog Nanie# Okay , Wad ney selalu bangga diri , hidungnya setinggi KLCC , kalau KLCC letak sebelah hidung Wad , mesti KLCC kalah . HAHAHA , sebenarnya .. dia ney takde lah terer sangat main chess . Tapi kalau dia kira orang yang kalah dengan dia . Ha hambik kau tak cukup tangan dibuatnya . #Kay , termasuk aku# . ACT , nak kalah kan sepet tadi tuh . HAHAHA , sampai separuh akhir , WHOPSSS . Pusingan terakhir ya ! tinggal Knight , King#Nanie# , King #Sepet# . HAHAHA terer tak terer tak ? Okay tak . Sebab dikalahkan oleh Wad . Lepas tuh .. apa lagi ! Dia mula na bega depan aku . Okay menyampah , aku tinggalkan dia macam tuh je . Wad pun terpinga pinga , Serius ! Kalau korang jadi Nanie . Confirm macam nak lempang je . Nasib baik dia boy , kalau budak girl dah laamaaa makan kaki . Hikhik , jahat tak jahat tak ? Okay jahat . Izinkan saya letak gambar Kaito and Shinichi . Tak suka dah , boleh tekan pangkah kay . #Ori dari akuh , aku tak main ambil gambar ong len 




0 Says That Imma Kaito's Girlfriend:

Post a Comment