base target='_blank'/> Coretan Seorang Budak Bawah Umur: Demammm T^T
-->

Don't Click it

Demammm T^T





Semalam kepala macam nak tertanggal . Hari ni sukan , mula mula rasa macam dah baik .. Lepas habis traning pecut 50 M dah macam na mati . Baru 50 M tu , kang cikgu bagi 150 M . Haih .. tak tahu lah esok boleh lari ke tidak , kaki Nanie pun dah merayu rayu minta direhatkan . Tapi .. maafkan Nanie ye wahai kaki , semalam kalau kau mintak direhatkan boleh lah .. Tapi esok tak boleh . HAHAHA , kejam tak dapat tuan macam Nanie ? Ohh .. Of course i'm cruel . Tak cukup tuw , hidung pulak buad hal .. tak habis habis darahhhhh . Huhuhuhu , tak puas ke seksa tuan punya badan ni ? Tahu lah Nanie kurang bagi perhatian dekad korang . Kesian korang kankan , takpe .. cuti sekolah nanti kita rehat sesama eh ? tapi tak boleh rehat lama lama sebab ada cikgu yang sangat sangat tak diundang oleh Nanie and abang Nanie . Ohh siapakah itu ? Heh , cikgu tusyen =P 
Seriously , you gotta be kiddin' me . Tak mahu , bila cikgu tu datang rumah .. Nanie tak mahu bukakkan pintu .

8 comments:

  1. haha ! gune la kaki afiq ni...lagi selamat xder sakit2..tp sep skit ! hidung berdarah ! same~

    ReplyDelete
  2. HAHAHAHAHA , Kaki kau busuk . Tak nak ah , hahahaha sepp !

    ReplyDelete
  3. agk2 la..tiap2 ari aq beros kaki ni..ko kate busuk ?! mcm kaki ko wangi je down = ='

    ReplyDelete
  4. Lah .. takkan tataw memang kaki aku wangii jewr ~'
    #Ta penah penah aku guna ayat JEWR

    ReplyDelete
  5. tu ar psl...ko mmpi ape tah smpai gune ayt tu

    ReplyDelete
  6. HAHAHA . Aku mimpi Kaito jadi suami aku forever and ever

    ReplyDelete
  7. yeke mmpi kaito ?
    ntah2 org lain x..haha

    ReplyDelete
  8. Ye lah ! Takkan AreDeylar kud !

    ReplyDelete