base target='_blank'/> Coretan Seorang Budak Bawah Umur: Kalau ....
-->

Don't Click it

Kalau ....

Kalau lh kau suka aku ..
apsal buad bende yg aku ta sukaa ?
Kalau lh kau Cinta sgt dkat aku ...
apsal buad bende yg aku sukaa ?
Aku benci kau lh gila ><
aku ta na ckp dgn kau ..
aku na buad derk je lh yee .. aku pon da tuka num phone aku yee ><
pandai - pandai lh kau na contact aku mcm anee ..
aku pon da na buang kau dry friend list akuu = ='
aku kecewa gila dgn kau babe ..!
kau bdx yg ta reti jaga hati aku ... kalau kau na tau manusia kat bwh nie . aku suka gila
coz dia pandai jaga hati akuu  :
--> Yazid
--> kak Eliss
--> Abg Wan
--> kak Nyna
Ukeyy ..! tu diaa .. bhahaha ..! sebenarnye byk lagii
tpy aku malass wehh
ini plakk bdx yg ta reti jaga hati dan perasaan akuu :
-->Arif Farhan
--> Aina Khaliqah
--> hanis Insyirahh
alaa ! bdx dua org nieee mmg da satu kepalaa !
ta suka , ta sukaaaa !
buad org mara je tauuuu ~~~

0 Says That Imma Kaito's Girlfriend:

Post a Comment