base target='_blank'/> Coretan Seorang Budak Bawah Umur: Ohhh Langkawi Island !
-->

Don't Click it

Ohhh Langkawi Island !

Keh , keh , keh ,
Aku pgy cuti - cuti Malaysia ta ajak korang ken ? jahat btol aku nie
Anyway , aku pgy Langkawi bukan , suka - suka , *walaupon aku suka .
Aku pgy snee ,, cause , my mom outstaision ,
me and my siblingsss .. dok dalam bilik ? Hell - No ? *Sorry kepda sesape yg ta suka aku mencarut , nie kali terakhir :D
kami ! dgn bapak aku = =' pgy jenjalan , tapi part pling seksaaaa ! ialah ,
apabila kami semua didera , kami tidak dibenarkan makan tengah hariii ! huaaaaa ! T^T kurus lh kamii !
huhu .. tapi of coz kami brunch . Apa itu Brunch ? Ahahaha ! sebenarnyee .. Brunch tuu ..
Breakfast + Lunch ! sbb tu kitorang ta dapat makan tgh hari . Sebab mse Breakfast kitorang
makan bebanyak = =' gemuklh kamiii !
Okay , tapi kitorang suka keluar lepas solat subuh , kol 6 da bla dari bilik ,
sejuk - sejuk , huhu ! tade besh sgt mcm yg korang sngkeee ..! aku asyik kne bwk jeee
camera Nikon yg beso gedabak tu kulu - kilirr ! balas kasihan lh sket dekad aku nieee !
da lh kocikk ! comel jee ! na bwk gax camera yg sebesar - besar umat tuu ! MasyaAllahhh !
tulung bwkkn pun ta bulih <-- yolaa ! spe soh aku mnx camera tu dekad bapak aku , ha ! na sgt ! amik kauu !
uhuhuu ...! yg pling aku ta suka part tidooo ! aku selsemaaa wuu !
air - cond bukak kekuat , dekad umah ta na plak = ='
tau lh dkad sne Free na bukak Eletrik ! ta payah lh smpai ank dia yg surang nieee shakett !
kang korang gak ssh , kne jaga aku , ta payah jenjalan . Alhamdulillah , AntiBody aku kuad .
Bulih lgy merayap , dah lh merayap , sshkn org plak tuuu ! saya niee jahat btull !
*bru aku thu aku jahatt ! bahahahaa !
Anyway , lpd aku blik jee dry langkawi , dok umah , ta lamaaa , 1 hari jee !
lps tu pgy KLIA blik , na pgy Sarawakk ! bahahaa Okay , okay , nanti aku sambung yee ! ><

0 Says That Imma Kaito's Girlfriend:

Post a Comment